sunnuntai 5. toukokuuta 2013

We're building it up

Semijees! Tänään sängystä noustessa paino 46,9kg! 
Toiveena olis, et saisin sen pysymään joka aamu vielä hiukan alempana.

Nousin sängystä tänään vasta klo 15 jälkeen. Oli ihan kamala olo ja itkin vaan, koska jos nousen sängystä näin myöhään, päivästä ei tule mitään. Pientä ylireagointia ilmassa, mutta toivoin niin että ajassa pääsisi taaksepäin. En sitten saanutkaan aikaan tänään tavanomaista sunnuntain lenkkiä ja treeniä. Perseestä.
Nousin vasta niin myöhään siksi, että L:n kanssa oli aamulla kaikkea selkkausta. Olisin halunnut nukkua yksin... Sanoin sen vasta kun hän oli lähtenyt, mutta siksi käyttäydyin sillä tavalla, että selkkauksia syntyi. 

Olen välillä ihan äärettömän sekava! Välillä tuntuu, että kaikki mun ongelmat johtuu L:stä ja että haluan vain siitä eroon (Ainakin varmasti tarvitsen vähän etäisyyttä, mutta eipäs nyt liiotella). Kuitenkin hän aina lopulta ymmärtää. En voi käsittää, miten hän voi rakastaa kaltaistani niin paljon, ettei välitä, vaikka satutan häntä ailahteluillani niin usein. Loppujenlopuksi on hyvä, että minulla on edes yksi ihminen, joka varmasti seisoo tukenani ja kuuntelee. Vaikka välillä olemme aivan eri mieltä asioista ja L osaa olla tosi törkeä ja loukkaava, hän on hyvä tyyppi. Pohjimmiltaan. Välillä pelkään, että vain valehtelen itselleni, mutta ei hän voi pahakaan olla. Hänessä on jotain tosi hyvää, mitä ei aluksi näe, mutta kun hänet oppii tuntemaan, sen näkee. Hänkin tarvitsee ymmärtäjää, toivottavasti osaan olla sellainen. Välillä tuntuu etten osaa tarpeeksi, etten osaa antaa tarpeeksi takaisin.


Päivän syömiset
  • Leipä, jogurtti, mehu, kahvi
  • karkkia ja sipsiä
  • 3 lihapullaa, 2rkl riisiä, salaattia, maito
Enpäs ehtinytkään syödä liikoja! Hyvä puoli pitkään nukkumisessa. Karkkia ja sipsiä- sarake on tosi epäselvä, en tiedä kuinka paljon söin (en nyt todellakaan silti mitään pussillisia). Se aina ahdistaa, jossei pidä tarkkaa laskua. Tiedän kuitenkin etten liikaa ahminut, suhteessa siihen, mitä muuten tänään söin. 

Päivän liikuntana vain parin km:n kävely/juoksu moikkaamaan kavereita ja kotona epämääräinen hyppäily.    

2 kommenttia:

  1. oot kyllä ihanan kevyt jo! Oisinpa itekin pian tuollaisissa lukemissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää kyllä on välillä vähän jojoilua silti. :D Tsemppiä hei, oot sä! :)

      Poista

Mitä mietit?