keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Klara vappen, bara vatten, hela natten!

Heipähei. 
Näin ekassa postauksessa voin kertoa hiukan itsestäni. Hiukan, opit tuntemaan minut tarkemmin jos seuraat kirjoituksiani

 Olen 16 vuotias, täyttänyt helmikuussa joten olen horoskoopiltani vesimies; Seikkaileva ja aina vähän ulkopuoliseksi itsensä tunteva luonne.  
Asun täällä eteläisemmässä puolessa Suomea perheeni kanssa, johon kuuluvat Äiti, Isä ja kaksi siskoa. Kaksi muuta siskoa asuvat jo omissa kodeissaan ja toinen kotona olevistakin lähtee pian omille teilleen. Huolestuttaa...
Minulla on muutama ihan hyvä ystävä, en ole varma siitä, sillä tarvitsisin aina hieman vakuuttelua siitä, pidetäänkö minusta oikeasti. Minulla on myös rakas poikaystävä, jolle voin myös puhua. Kuitenkin valitsin blogin kirjoittamisen anonyymisti, sillä en halua pitää ystäviäni tai poikaystävääni minkäänasteisina terapeutteina. Lisäksi hävettää ja ahdistaa
Pidän muodin seurailusta, kynsien lakkailusta.. Olen kiinnostunut luonnonsuojelusta ja luomutuotteista sekä kasvispainoitteisesta ruokavaliosta. Joskus tunnen itseni ihan oudoksi muiden joukossa ja tekisi vaan mieli lähteä pois, omaan maailmaan... Jossa olisin pieni ja kaunis.

 Tänään

Asiaan! Tänään on ollut kumma päivä. Koulussa oli mukavaa, vaikka meillä olikin köksää. Tykkään tehdä ruokaa, mutta liian usein annokset siellä ovat liian isoja. Miksi muilla ne menevät helposti alas ja mieli tekee vielä lisää? Itsellä aina vähän jää varsinkin jos on jotain raskaampaa tarjolla. Ei vain pysty! Pari kertaa köksän tuntien jälkeen olen vain halunnut mennä oksentamaan, mutta en ole tehnyt sitä. Onneksi tällä kertaa ei ollut kunnon ateriaa, ja ryhmäni tytöt osasivat annostella minulle pienimmän palan texmexmunakasrullaa
Koulussa oli myös vappurieha, jonka takia koulun kioski oli auki. Kaikki jonottivat hakemaan karkkia ja leivoksia. Niitä leivoksia.. En näe niissä kuin rasvaa ja sokeria. En todellakaan ottanut rahaa mukaan kouluun. En todellakaan kuluta rahaa siihen että tungen sellaista moskaa sisälleni, ja sitten se imeytyy reisiini ja vyötärölleni. Miten muut eivät tunnu miettivän sitä?

Koulun jälkeen poikaystävä tuli meille. Kutsun häntä vaikka L:ksi. L nukkui monta tuntia, jolloin sain puuhastella omiani. Sitten piti syödä. Ehdotan aina itse ruokailua kun L on meillä. En tahdo hänen jäävän ilman ruokaa vaikka itse pärjäisin. Söin ihan liikaa! Ällötti hirveästi... Toivoin että syömiset voisivat jäädä tähän tältä päivältä. Kirjoitan niistä listan loppuun. Tänään olis ollut lenkki ja lihaskuntopäiväkin, mutta unohdin kun tuntu ihan perjantailta koulussa lähtiessä, perjantaisin on tarkoitus pitää lepoa.

Mentiin käymään L:n kanssa mummulassa simalla, kun mummu oli luvannut mulle 20e vappurahaa. Siellä se mummu paisteli vohveleita ja simaa tuli aina lisää lasiin kun tyhjeni. Jouduin syömään 3 vohvelia hillolla ja hiukalla kermavaahdolla (joka maistui ihan vahvalle viinalle???). Siis 3! Plus kolme lasia simaa! Kun lähdettiin mummulasta päässä pyöri vain ne syödyt moskat. Teki niin mieli oksentaa, mutta en uskaltanut sanoa paljoa siitä L:lle.

Olimme ulkona kavereiden kanssa hetken, mutta mulle tuli niiiiiin perkeleen kylmä, että L vei minut kotiin. Halusin myös ehtiä urheilemaan edes hiukan. Mieluummin olen kotona urheilemassa, kuin ulkona hytisemässä ja ottamassa sosiaalisia paineita. Ei sitä aina jaksa. Kun L vei minut kotiin, sanoin hänelle vielä että vohvelit ahdisti. Hän vastasi siihen jotain läpällä, mitä en edes muista.

Kotona oli taas kauheat läjät vappuherkkuja tarjolla. Oli sentään salaattia, josta otin pari kurkkua ja yhden fetan. Salaatti oli pilattu öljyllä. Sitten meninkin crosstrainerin selkään, sillä ei huvittanut lähteä ulos kylmään lenkille. Lihaskuntoa en ehtinyt tehdä sen enempää. 

Nyt ollaan tässä. Olen jo vähän aikaa harkinnut aloitella blogia. Nyt sen päätin tehdä, sillä en kestä tätä ahdistusta melkein yksin! Raivostuin itselleni tässä illan mittaan kun otin ne pari suklaakarkkia jotka äiti toi ja söin sitä hattaraa jonka myös äiti toi. Hyi, tunnen itseni niin lihavaksi. Miksi muut syövät huoletta, ja minä en voi syödä? No, enhän minä tahdo ottaa riskiä että lihoisin. Katsotaan nyt mitä tästä tulee, olisi vielä paljon mitä tulee mieleen nyt, mutta postaus on jo muutenkin niin pitkä, että taidan kertoa seuraavassa postissa. 
Helvetti, siitä vaa'astakin on patterit loppu.

Päivän syömiset
  • Aamupala: Ruisleipä (hiukan voita, juusto 2 siivua, 1 makkara, kurkkukerros :D), jogurtti 125g (mansikkahilloa seassa), kahvi 2dl, tuoremehu 2dl, ½kääretorttusiivu, 2 suklaakarkkia
  • Lounas/koulussa: 1½ dl texmexmunakasrullaa, keksi-vaniljakastike-marja-hillo-jälkkäri 1½dl
  • Päivällinen: Lohta 1dl, ½ peruna, 1rkl perunasalaattia, salaattia puolen lautasta, maito 2dl, 3 viinirypälettä
  • Wtf is this: 3vohvelia (hillolla, hiukan kermavaahtoa), simaa 4dl
  • wtf is this part.2: valkosipulivoipatonkipala n.5cm, pari palaa kurkkua, 1feta, 1tl pekoniperunasalaattia, hattaraa n.15g, 2 suklaakarkkia

ÄÄÄK. Merkitsen punaisella huonot syömiset, vihreällä mieluisimmat ja sellaiset jotka eivät ole kovin pahoja, mutta jotka voisi jättää syömättäkin jätän ilman väriä. Vettä en laita listaan, sillä vaikka sitä hörpiskelen pitkin päivää, siinä ei ole kaloreita.

Päivän liikunta
  • 51min 44 sek crosstrainerilla juoksua + venyttely  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?