lauantai 4. toukokuuta 2013

Helsinki siti boi

Kello on 8.13 ja vartin päästä lähdetään isosiskon ja isän kanssa ajamaan kohti Helsinkiä! Kolmen tunnin ajomatkat ja sitä rataa. Olen vähän kikseissä, kun en sinne muuten usein pääse ja kotiseudulla ei ole yhtä hienoja kauppoja. 
See you, Puspusssssss<3

Ps. ei taida tänään tulla ahmittuakaan liikoja.
 Pps. Aamupaino 47,6kg (jeijjjjjj)

Sori, etten eilen tullut illalla päivittämään! Lähdin heti ulos, kun tultiin kotiin ja L tuli meille yöksi.

Ei siitä Helsingin reissusta lopulta iloa oikein irronnut, en löytänyt mitään ostettavaa. Mulla ei ollut rahaa, mutta isä olis ostanut mulle mitä vain olisin halunnut (järjen rajoissa). 
Tulen ostoksilla aina tosi ahdistuneeksi, ellen ole yksin. Kokoajan kauhea paine kun isä ja sisko kulki perässä ja kyseli... No, koitin Kamppikeskuksen kierroksen aikana vain yhtä paitaa, se oli pienin koko ja päällä kuin teltta. En ymmärrä, miksi vaatteista tehdään nykyään sellaisia! Spiritstoresta löysin kyllä nätin kukkalompakon ja sormuksen. Lompakon ostoa isä epäröi, koska isän mielestä kankainen lompakko hajoaa heti. Lannistuin jo siitä sormuksestakin, mutta sisko kiikutti sen kassalle. 
Rakastuin siihen sormukseen, se on kultainen ja siinä on vaaleanpunainen lintu, jolla on kultainen nokka ja vatsa, jossa on timantteja. Siivenkärjet sillä on liilat. Se on niin söpö! 

Automatkoilla tuli mietittyä kaikenlaista. Kirjoitan niitä joskus myöhemmin, sillä mietin niitä samoja asioita kuitenkin yhtenään, eikä nyt riitä aikaa. 
Kävimme matkanvarrella jollain Abc:llä ostamassa jäätelöt. Ajattelin, että kun ei ole tullut paljoa syötyä, voisi uskaltaa maistaa sitä uutta makua (pappa betalar, itse en moiseen rahaa kuluttaisi). Sitä makua mitä toivoin, ei ollut siellä tarjolla. En halunnu mitään muuta, otin sitten superjaffaa (veriappelsiini), ei se kauhean hyvää ollut, mutta ainakin sain juotavaa, eikä siinä ole pullossa kuin 100kcal (vähemmän kuin jäätelöissä).

Illalla ulkona pojat halusivat mennä grillaamaan eräälle laavulle. Makkara on musta jotain niin turhaa. Pelkkää mössöä lihaa,suolaa, rasvaa ja ties mitä, mitä hyvää ja terveellistä? Ei mitään, silti ne syö niitä kaksin käsin...
Laavulle pääsi vain joen yli kiviä pitkin hyppimällä. Kaikki menivät siitä helposti, mutta mulla oli korkokengät (lämpimämmät kuin tennarit iltaisin). Jäin istumaan isolle kivelle, kun muut menivät joen yli. L:n ja muutaman muun painostus sai minut itkemään. En tullut tunnin aikana joen yli, vaikka jollain muulla kengillä olisin uskaltanut ihan helposti. Hävetti niin paljon... Monet yrittivät auttaa mutta silti en saanut aikaiseksi. Onneksi ei oltu siellä kauvempaa!

Päivän syömiset
  • Leipä, jogurtti, mehu, kahvi, minidonitsi
  • Banaani
  • Kasvissämpylä, smoothie (vadelma-mango. Ihana Picnic!)
  • Kinder Maxi- patukka (L osti eilen, käski syödä.), SuperJaffa
  • 2 domino- keksiä, suklaapala, ½ leipä, mandariini, muutama karkki
Yhteensä 956kcal LASKEMATTA leipiä, kahvia, banaania, karkkeja ja mandariinia. No ehkei se nyt paha oo... Vaikka en edes liikkunut muuten, mutta Helsingissä joutui puoliksi hölkkäämään isän ja siskon perässä! Seuraavana aamuna olikin yllätys vaa'alla...->        

2 kommenttia:

  1. vauu, oot kyllä hyvin pärjänny !:) itellä tuntuu taas että nää kilot on niin tiukassa! mutta se johtuu vaan minusta itestäni.. Tsemppiä sulle ja pakko itekin tsempata! niin ja hauskaa reissua :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos! :) No loppujen lopuksi mulla kertykin kaikkea syötävää pitkin päivää :-D fail en oo tiennyt että kasvissämpyläs on niin paljon kaloreita kuin on... Hemmetin majoneesit!

    VastaaPoista

Mitä mietit?