keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pahempi toistaan kumpikin on



Jee! Tänään sängystä noustessa sain ihanan yllätyksen! Vaakaan oli vaihdettu patterit ja se näytti 47,4kg! Mahtavaa! En muista koska olisin painanut viimeksi tuon verran, edes aamulla. Nyt näyttää hyvältä! Vaikka se onkin vain aamupaino ja illalla se voi olla 49:ssä riippuen siitä mitä syön, fiilis on silti kivaisa!
Tuollaiset yllätykset nostattavat motivaatiotakin, kun huomaa, että jotain oikeasti tapahtuu. Toivottavasti en repsahda pahemmin, sillä tänäänkin olen jo ottanut muutaman suklaan.. Lähinnä nyt siksi että surettaa ja raivostuttaa. Sellaiset tunteet pilaa niin paljon.

L oli meillä yötä ja heräsi taas yli tunnin myöhempään kuin minä. Oltiin sovittu, että mennään päivällä vapputorille ja tivoliin. Harmitti jo se, että hän nukkui niin kauvan, mutta ei siinä mitään väärää ole, jos väsyttää. Kun hän heräsi ja kysyin laitanko aamupalaa, hän ei vastannut. Kysyin muutakin, mutta ei vastausta. Tälläistä on ihan liian usein! Ei tietenkään tahdo vastata näin lihavalle- Minä ajattelin.  
Söin sitten yksin aamupalaa, eikä L ottanut edes kahvia, pelasi vaan kännykällään eikä vastannut mihinkään mitä sanoin. Lopulta hän lähti kotiin, syynä se, ettei hän ollut käynyt suihkussa pariin päivään, eikä suostunut käymään meillä. Selvä sitten. Ei siinä mitään, jos ahdistaa, mutta harmittaa niin paljon, kun olisin halunnut viettää L:n kanssa ihanan päivän kahdestaan! Varsinkin kun eilen illalla halusin mennä niin aikaisin kotiin
Riita siitä sitten tuli, tekstiviestien välityksellä (lolololololololo) myöhemmin. Me ei ymmärretä toisiamme välillä yhtään. Olin tyhmä, kun menin L:lle angstaamaan harmituksistani, mutta en silti syyttänyt häntä mistään, enkä ole vihainen. Silti hän luuli että syyttelen ja olen vihainen (en ihmettele). L vetää omia johtopäätöksiä lauseista joita kirjoitan, ja siksi tulee väärinkäsityksiä. Mitä taas otan kaiken todella kirjaimellisesti ja kysyn jos en ymmärrä. Siinäkin on ongelmaa välillä.. 
Enkä joskus mieti mitä sanon...

Noh, sinne ne 2 minisuklaamunaa ja 1 valkosuklaapala menivät. Tänään pitäisi tehdä vielä eilisestä jääneet lihaskunnot. Jos olisin aamulla tiennyt L:n lähtevän kotiin, olisin voinut tehdä ne ajoissa. Toivottavasti saan aikaiseksi, se o ainakin jotain, joka purkaa paineita ja saa hyvälle mielelle.  

Tulen illemmalla taas kirjoittelemaan mitä saan tänään aikaan! Puspus <3 



Päivitystä parin tunnin jälkeen.

Tähänkin asti oon vaan istunut. Äsken söin ja sen jälkeen tuli yhä surullisempi fiilis. L viestitti että voisi nyt lähteä ulos mutta en minä enää halua.. Jos olisin ollut tänään ulkona, olisin jo tullut kotiin. Liian myöhäistä lähteä. Vaaka näytti 48,5kg, joka on nyt kai ihan ok. Tälläisinä päivinä kun suunnitelmat menee pieleen, tekee enemmän mieli tappaa itsensä kuin yleensä kun surettaa.
Nyt tulin peiton alle makaamaan, sillä oon ihan viluissani..
Petivaatteet tuoksuu L:lle, ja itken.

Kirjotin tän kännykällä joten vähän tylsä asu mutta.. Ääää.
Tekee mieli huutaa, mutta mä vaan makaan. Missä se pieni puukko on..?



Iltojaaa

Kyllä liikkuminen piristää! Sain tehtyä sen lihaskunnon ja sen jälkeen pääsin saunaankin. Sielläkin se läski itkee kun aikansa istustelee. L:n kanssakin ollaan sovittu. Tai ei siinä oikeen sopimista ollut mutta rauhoituttu kuitenkin. Kauhea ikävä molemmin puolin. 

Luin että joku oli ottanut tavaksi säännön, että klo 21 jälkeen ei saa syödä. Itsekin alan nyt noudattaa tätä, tuntuu että pääsee jotenkin aiemmin nukkumaan ja ihanaa ettei tule mässäiltyä.
Paino pysyi iltaan tuossa aiemmin mainitussa, josta olen tosi iloinen. Hassua, miten tunteet heittää päivän mittaan ihan eri ääripäissä, kuitenkin jotenkin limittäin.

Päivän syömiset

  • Aamupala: Ruisleipä (juusto, makkara, paljon kurkkua), jogurtti 125g, tuoremehu 2dl, kahvi 2dl, 2 minisuklaamunaa, 1 pala valkosuklaata
  • Päivällinen: n. 1dl lohta, salaattia hiukan enemmän, melkonen siivu valkosipulivoipatonkia, maitoa 2dl (ps. se on aina rasvatonta) , hattaraa 15g, simaa 2dl 
  • Välipala tai joku: 1 pala maitosuklaata, 10 viinirypälettä
  • Iltapala: Banaani, kourallinen cashewpähkinöitä, muutama sipsi     
Värikoodit oli taas se kielletty punainen, ihana vihreä ja väritön mitätön. Vettä taas pitkin päivää. 
Ihanasti vihreäää. Olen aika iloinen tän päivän syömisistä, paino tsemppasi, mutta silti tuli vähän herkuteltua väärillä eväillä...

Päivän liikunnat

  • Lämmittely crossarilla
  • Lihakset: Vatsoja 200, Pakaroita 170, Käsilihaksia 90, selkälihaksia 90= yhteensä 550 
 Mainio treeni vaikka reisilihakset (liian kipeinä) ja venyttely jäi tällä kertaa. 

Nyt vihdoin hyvin mielin nukkumaan! Huomenna kouluun ja meillä on äidinkielen koe sekä ruotsin sanakoe... En ehdi lukea. Lukuaineiden keskiarvoni oli viime todistuksessa 9,6. Mitähän on tänä keväänä.     
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?