maanantai 13. toukokuuta 2013

Äiteinpäivejä

En ole taas kirjoittanut pariin päivään, sori. 

Perjantaina mentiin maalle mökille pariksi yöksi, että Sisko saa olla rauhassa. Perhana! Sain vasta tänään tajuta, että olisin itsekkin ollut tervetullut sinne juhlimaan eilen! Mut tuleehan näitä...

Tänään tultiin siis maalta (ei hemmetti, en voinut/ehtinyt tehdä äidille mitään äitienpäiväksi :'( ) ja mentiin mummulaan syömään. En syönyt siellä liikaa, mutta olen syönyt muuten tosi huonosti! Sipsiä ja karkkia pääasiallisesti syntilistalla viikonlopun osalta. 
Silti ei onneksi ollut paljoa paino noussut, kun kävin juuri äskettäin vaa'alla: 48,9kg. 
Huomenna yritän pitää pientä vesi- ja kasvispaastopäivää, mutta en ole vielä varma tavoitteen realistisuudesta. 

Kevät on uusiutumisen aikaa ja erilaiset paastot tai muu puhdistautuminen tuntuu musta kuuluvan ajan henkeen. Pääsee kunnolla mukaan tähän ihanaan muutokseen mitä luonto käy. 

Kirjotin niin tunnollisesti kännykän muistiinpanoihin eilen fiiliksiäni, että laitetaan se nyt tähän loppuun.

Me ollaan maalla. Mä makaan mulle tehdyssä pedissä pienessä huoneessa jonka ikkunasta paistaa aurinko. Aurinko lämmittää suoraan tähän mun petiin ja on hyvä olla.

Täällä ei ole tietokonetta, koulukirjoja, urheiluvälineitä, omaa (sekaista) huonetta tai kavereita, mutta on hyvä näin. Kun ei voi tehdä mitään ja hyväksyy sen, siihen sopeutuminen on rentouttavaa.
(Sisko ja äiti riitelee, inhottavaa kuunneltavaa. Perhanan pikkukakara.)

Ps. En tajua tätä fonttia. Kirjotin taas kännykällä ja tämä ilmeisesti tarttui muistiinpanoista, eikä pysty vaihtamaan. xd.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mietit?