torstai 2. toukokuuta 2013

Kelohonka

Jee, hitsi että olin ilonen kun koulussa oli vielä tänään kasvispihviä ruokana (toisena vaihtoehtona). Hassua että kaverit söi kaks lautasellista sitä peruna-jauhelihalaatikkojuttua, ja mä söin yhden kasvispihvin ja vajaan desin punajuurta.
Mulla on tapana jättää näkkileivästä aina pieni pala, en muista koska olisin syönyt sen viimeksi kokonaan. Tuli vähän kiusallinen tilanne, kun kaveri (sanotaan vaikka T) kysyi multa, että miksi jätän aina sen pienen palan näkkäriä? En osannut vastata, mutta toivottavasti ei nyt epäile mitään. 

Se äikänkoe meni ihan hyvin vaikka en lukenut, kai sieltä joku 7-8 tulee, joka on kai ihan ok (vaikka en ole saanut varmaan vuoteen ysiä alempaa). Yleensä olen perfektionisti, mutta oli ihan hauskaa repäistä näin. Ruotsin sanakoe meni helposti, sillä kertasin vähän sanoja ja kielet tuntuu muutenkin onnistuvan ihan luonnostaan.

Selitys otsikolle: vaihdoin tänään vihdoin uudet verhot, jotka osin jo kauvan sitten. Sain isosiskolta ison taulun, joka sopii niihin, siitä se ajatus sitten lähti.

Taulun kuvio, Marimekkoa.
Verhojen kuosi, Vallilan kelohonkaa. Ne on kyllä enemmän pinkit. .


Meidän piti mennä tänään L:n kanssa elokuviin illalla (siellä me nyt istuttaisiin, jos istuttaisiin), mutta sen piti vahtia pikkusisaruksiaan. Harmitti tosi paljon taas, mutta L lupasi että voidaan mennä huomenna. Ikävä juttu vaan, että joululahjaliput meni tänään vanhaksi, niitä oli vielä pari jäljellä, L:n kanssa olemme käyttäneet jo about kuudet?
L muuten huomasi, mitä olin eilen puuhaillut sen pienen puukkoni kanssa. Ei ihme kun taiteilin kämmenselkään! Yritin pitää hihat pitkällä, mutta ei se riehuessa riittänyt. Olemme molemmat viillelleet aiemmin ja tiedän että hän ymmärtää. En silti olisi halunnut, että hän näkee. Ei L:n tarvitse huolehtia, vaikka kyllä se lämmittää rauhoittavasti.
En toivottavasti tule toistamaan puukkopainia itseni kanssa enää. 

Harmitus taisi taas aiheuttaa sen, että tuli naposteltua kaikkea väärää. Kaiken väärän napostelu taas saattoi saada aikaan sen, että lannistuin, enkä saanut aikaiseksi lähteä lenkille ja salille. Tänäänkin koitti se hetki, että vain makasin ja tuijotin seinää. Onneksi kuitenkin se pieni sisustusinto antoi energiaa ja sain itseäni hiukan liikkeelle. Perkele, kun painokin oli tänään noussut. En silti ihmettele. 
Miksi syön, vaikka ei tarvitsisi? Miksi syön, vaikka tyhjä vatsa on kauniimpi ja kevyempi?


Päivän syömiset
  • Leipä, jogurtti (125kcal), mehu (82kcal), kahvi, 2rkl myslimuroja maidolla.
  • Kasvispihvi, melkein 1dl punajuurta, maito (48kcal), näkkäriä
  • Kalaa n. 1dl, ½peruna, salaattia puoli lautasta, maito (48kcal), danoninorahka (48kcal), pala valkosuklaata, 7 palaa maitosuklaita, 1 salmiakki
  • ½banaani
  • 1 minidonitsi (48kcal), ½ rahkadonitsi (55kcal), mandariini
 OJDÅ! En edes osannut laskea vielä kaikesta kaloreita, mutta noista tuli jo 454kcal. En ole edes tajunnut kuinka paljon syön. Noista ei-lasketuista tuli varmasti paljon yli 600kcal.. Voi eih. 
      Päivän liikunnat
  • Crosstrainer 20min. reipasta tahtia
  • Vatsalihaskuntoa, 20x3 istumaannousuja 6kg kahvakuulalla,                                      20x3 sivukääntöjä 6kg kahvakuulalla  
  • Lyhyehkö venyttely
Ihan hyvin olis voinut tehdä enemmän lihaskuntoa, kun ei tuosta oikein ole vielä miksikään. Kokeilen seuraavalla kerralla sitten 8kg kahvakuulaa, niin tulee tehokkaampaa. Iso vastus ja suuri ponnistelu lyhyissä sarjoissa tuottaa näkyvämpää tulosta, kun taas useat toistot ilman vastusta kehittävät lähinnä kestävyyttä. Kiitos kaverilleni E:lle tästä! E linkkaa minulle aina ihan parhaita blogeja ja muita kuntoilujuttuja. Puspus <3  



Tulin vaan vielä ilmottamaan että iltapaino tänään on 48,9kg. Oi Luoja, anna sen pysyä alle 49 kun sinne päästitkin. <3 data-blogger-escaped-br="">
Töhersin tälläsen kuvankin äsken, ihan teitä lukijoita varten. Tein sen tosi nopeesti lyijykynällä, eikä ole parhaimpiani. Kommenttia? Musta kädet ei ihan onnistuneet mutta muuten ihan okei.

5 kommenttia:

  1. Makeet noi verhot :)! Ja oot kyl hyvä piirtämää!

    VastaaPoista
  2. Heippa. Mistä ostit nuo Vallilan verhot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan citymarketista, en tiiä onko ne pysyvästi valikoimissa siellä, mutta kai noita jossain sisustusliikkeissä ainakin on :)

      Poista
    2. Ookei, kiitoksia infosta. :) Pitää mennä katsastamaan cittaria huomenna. On nimittäin niin kauniin värinen tuo väri kelohonka-mallistosta.

      Poista

Mitä mietit?